Be free. The tentaroo way.

Met het totaalconcept van Tentaroo beleef jij avonturen op de meest idyllische locaties in een handomdraai. Ga uit de waan van de dag, geniet en maak onvergetelijke herinneringen.

Wat wij belangrijk vinden

Onbezorgd op pad

Ga onbezorgd op pad met Tentaroo. Pak je tas, een slaapzak en een kussen en je bent klaar om op avontuur te gaan.

Vertrouwd onderweg

Met de allernieuwste auto’s en daktenten kun je de weg opgaan en hoef je je geen zorgen te maken over je uitrusting. Deze is altijd in topconditie.

Een nieuwe ervaring

Nog nooit eerder het avontuur opgezocht met een daktent. Terug de natuur in. Een nieuwe ervaring om herinneringen te verzamelen.

Uit de waan van de dag

Als elke dag er hetzelfde uitziet, dan is het tijd om dit te doorbreken. Ga een weekend eropuit om samen op avontuur te gaan en de meest idyllische locaties te bezoeken.

De onbekende plek

Eindelijk is het zover. De auto staat ingeladen voor de deur. Je kunt nieuwe onbekende plekken ontdekken. Klaar om op avontuur te gaan.

Marijn Nienhuis

Als kind ben ik gewend om kamperend de grootste avonturen te beleven. Deze avonturen gun ik anderen ook. Tentaroo is dan ook geboren uit de lust naar avontuur en kamperen. Deze combinatie is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid.

Wietze Zijlstra

Op het moment dat ik de wereld begon te ontdekken en het avontuur zag dat je kan hebben ben ik hier verslaafd aan geraakt. Vervolgens ontdekte ik kamperen met daktenten en dit gaf de doorslag. Ik wil meer mensen de kans geven dit te avontuur te beleven.