Neem de sprong

Maak de beslissing om met een daktent op pad te gaan. Neem de sprong in het diepe en ga het avontuur aan! Lees tussen de reisverhalen wat je kan beleven en ontdek wat jij graag wil doen.

Maak de keuze & boek

De knoop is doorgehakt. Je hebt de keuze gemaakt om een avontuur te gaan beleven. Plan dan in onze handige bookingstool jouw auto met daktent en start je reis.

Bereid je voor op de trip

Wij ontzorgen jouw hele trip van A to Z. Dit betekend dat je geen kampeerbenodigdheden mee hoeft te nemen. Jij hoeft je alleen bezig te houden met de route van je reis.

Haal je auto en daktent op

Na het lange wachten is het eindelijk tijd om hem op te halen. Je reist naar de ophaallocatie en hier kun je de auto met daktent ophalen. Na het officiƫle gedeelte kan je reis beginnen!

Aankomst op de bestemming

De eerste kilometers achter de rug en dan is het tijd om je slaapplek klaar te maken. In 3 minuten klap je de tent uit en ben je klaar voor de nacht!

Het einde van je trip

Is de reis afgelopen en zijn de herinneringen gemaakt? Dan is het tijd om de auto terug te brengen bij dezelfde locatie waar je hem hebt opgehaald. Vanaf dit moment is het avontuur ten einde gekomen, maar heb je herinneringen voor het leven.

Ik ben zelf van de luxe hotels en de compleet verzorgde reizen. Dit keer wilde mijn man graag op avontuur en dit avontuur ga ik nooit meer vergeten! Wat is dit gaaf om samen te beleven.

Esther van Balen

bezocht Denemarken

In plaats van de stacaravan in Zuid-Frankrijk wilden wij graag op avontuur in Scandinaviƫ. Hiervoor was de daktent meer dan geschikt, op heel veel gave plekken hebben wij kunnen overnachten.

Jasper Smits

bezocht Scandinaviƫ

Zelf ervaren hoe het is?

Genoeg gave verhalen gelezen en tijd om nu zelf zo’n verhaal te gaan maken?