Ga op avontuur met Tentaroo

Wij leveren een gemakkelijk op te zetten daktent wat zorgt voor een fijne, veilige vakantie. De daktent is uit te klappen in 3 minuten en het beddengoed kan blijven liggen. Het is uitklappen en je kunt meteen gaan slapen. 

Voorzieningen

Haal je Tentaroo eenvoudig op

Je kunt de auto met daktent ophalen in Heerenveen bij Ford dealer Sutherland. Heerenveen iscentraal in Friesland en met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Ik ben zelf van de luxe hotels en de compleet verzorgde reizen. Dit keer wilde mijn man graag op avontuur en dit avontuur ga ik nooit meer vergeten! Wat is dit gaaf om samen te beleven.

Esther van Balen

bezocht Denemarken

In plaats van de stacaravan in Zuid-Frankrijk wilden wij graag op avontuur in Scandinavië. Hiervoor was de daktent meer dan geschikt, op heel veel gave plekken hebben wij kunnen overnachten.

Jasper Smits

bezocht Scandinavië

Zelf ervaren hoe het is?

Genoeg gave verhalen gelezen en tijd om nu zelf zo’n verhaal te gaan maken?

Een auto met daktent huren

Een auto met daktent huren kan een geweldige manier zijn om op vakantie te gaan, vooral als je van plan bent om naar afgelegen gebieden te reizen of als je van plan bent om veel tijd buiten de stad door te brengen. Er zijn een aantal voordelen aan het huren van een auto met daktent:

Ten eerste biedt een auto met daktent je de flexibiliteit om te overnachten waar je maar wilt. In plaats van te moeten boeken in een hotel of een campingplaats te moeten zoeken, kun je gewoon de weg opgaan en een rustige plek zoeken om te parkeren en te overnachten. Dit kan vooral handig zijn als je naar afgelegen gebieden reist waar accommodaties beperkt zijn.

Ten tweede is een auto met daktent vaak een budgetvriendelijke optie voor vakantiegangers. In plaats van geld uit te geven aan hotels of campingplaatsen, kun je gewoon in je auto overnachten, wat veel goedkoper is. Bovendien kun je meestal de kosten voor benzine en andere reiskosten delen met je reisgezelschap, wat ook kan helpen om de kosten te verlagen.

Ten derde kan het huren van een auto met daktent je de mogelijkheid bieden om meer van je vakantiebestemming te zien. Als je in een hotel verblijft, ben je vaak beperkt tot de omgeving van het hotel. Maar met een auto met daktent kun je de weg opgaan en naar verschillende plaatsen rijden, zodat je meer van het land kunt zien.

Een auto huren met een daktent kan erg leuk zijn.

De tijd is gekomen om op vakantie te gaan en er even tussenuit te gaan. Je plant deze reis nu al weken, en de opwinding neemt elke dag toe naarmate de vertrekdatum nadert. Maar dan begin je na te denken over je bestemming: afgelegen gebieden of voor langere tijd buiten de stad. En plotseling is die oude vertrouwde auto niet meer voldoende. Je hebt iets stevigers nodig – maar wat? Huur een auto met daktent!